Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت و رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع در بازديد همزمان از شركت زامياد، از رشد توليد كم سابقه و افزايش سبد محصول در اين شركت ابراز خرسندي كردند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سايپانيوز، علي نبوي معاون وزير صمت و رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع و منوچهر منطقي معاون صنايع حمل و نقل وزارت صمت در اين بازديد، ضمن آشنايي با محصولات جديد شركت زامياد، روند رو به رشد اين شركت در سال جاري را مرهون تلاش هاي بي وقفه كاركنان و مديريت مناسب دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی نبوی رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حاشيه اين بازديد ضمن اشاره به عملكرد مطلوب شركت زامياد در سال جاري خاطرنشان كرد: شرکت زامیاد عملکرد مطلوبی در حوزه مالی، مدیریتی و توسعه محصول داشته است كه نتایج آن را در رشد ارزش سهام اين شركت در بازار فرابورس می‌توان دید.

نبوي با يادآوري اين موضوع كه در سال هاي گذشته شرکت زامیاد حالت تك محصولي داشت، بيان كرد: در حال حاضر تحول بزرگی در عرضه محصولات سبک زامیاد رخ داده است و اميدواريم اين شركت با عرضه خودروهايي مدرن، با کیفیت و منطبق بر نیاز بازار به حركت رو به رشد خود ادامه دهد.

او همچنين اضافه كرد: شركت زامیاد هم از نظر فنی و محصولی عملکرد مطلوبی ثبت کرده و هم از نظر مالی و مدیریتی تحولات خوبی در آن صورت گرفته است كه نتايج آن رشد قابل توجه ارزش سهام اين شركت در بازار بورس است كه اين موضوع بيانگر توجه سهامداران و علاقه مندان به اين حوزه به تغييرات رو به جلو اين شركت است.

در ادامه منوچهر منطقي، معاون صنايع حمل و نقل وزارت صمت ضمن اشاره به عرضه خودروهاي متنوع باري و مسافري در آينده اي نزديك توسط شركت زامياد تاكيد كرد: در سبد محصولات شرکت زامیاد، خودروهایی قرار گرفته است که نیاز بازار را تامین خواهد کرد و اگر زامیاد به تیراژ بالاتر دست یابد، مشکلات بازار در زمینه عرضه و تقاضاي خودروهاي تجاري با کیفیت مرتفع خواهد شد.

او در خصوص راهكارهاي مقابله با تحریم‌ها در صنعت خودروسازی تجاری کشور، تصریح کرد: اين نوع خودروها با دارا بودن منابع گسترده تر براي تامین و تولید نسبت به خودروهاي سواري، به هم افزایی بیشتری در میزان داخلی سازی بخش قطعات نياز دارند كه در اين زمينه شركت هايي مانند زامياد موفق عمل كرده اند. البته براي ارتقاء اين موضوع بايد بتوانیم ميزان داخلي سازي را به محصولاتی که دارای پلتفرم مشترک هستند تعمیم دهیم.

گفتني است شركت زامياد با توليد بيش از 10 هزار خودرو در 100 روز ابتدايي سال، ضمن افزايش 40 درصدي توليد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، توانست ركورد جديد 10 ساله را ثبت کند.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت زامیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • آینده بورس در چند پرده
  • معادله تورمی بازدهی سهام
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!