Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سایپانیوز، سیامک خسروی قائم مقام مدیرعامل شرکت زامیاد و عضو موظف هیئت مدیره در حاشیه نشست خبری هم افزایی بن مایه آفرودملی که در نمایشگاه تحول صنعت خودرو برگزارشد؛ بیان کرد: شرکت های زامیاد، مکث موتور، آمیکو و ایلیا موتور تجربه خوبی در تولید آفرود داشته اند، به عنوان مثال شرکت زامیاد تولید خودرو زاگرس را دارد که در دو نوع دوکابین بنزینی و دیزل تولید می شود، شرکت زامیاد برای تولید نوع بنزینی این محصول برنامه ۳ ساله ترتیب داده است که برای سال جاری ۴۰۰ دستگاه، سال ۱۴۰۲، ۱۰۰۰دستگاه و در سال ۱۴۰۳، ۵۰۰۰ دستگاه تولید خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: طبق بررسی های میدانی، شرکت مکث موتور همین خودرو را به نام کلوت با یکسری تغییرات در قوای محرکه تولید می کند. همچنین شرکت ایلیا موتور شاسی همین خودرو را استفاده می کند و مدل suv را تولید می کند. بنابراین اشتراکاتی که برای آفرود ملی برنامه ریزی شده است به عنوان مثال شاسی ها بسیار به هم نزدیک هستند و همچنین از گیربکس های مشترک استفاده خواهد شد.

خسروی بیان کرد: هدف از تشکیل بن سازه این است که ما بتوانیم قیمت تمام شده خودرو را به حداقل برسانیم. اگر توان تولید یک خودرو تنها در یک شرکت خودروسازی باشد، قطعا قیمت تمام شده آن بسیار متفاوت است نسبت به اینکه ۴ شرکت خودروسازی بخواهند ۴ مدل خودرو با یکسری اشتراکات تولید کنند و قطعا قیمت تمام شده پایین می آید.

قائم مقام مدیرعامل شرکت زامیاد افزود: شرکت ها از توان یکدیگر استفاده خواهند کرد و تولیدات اضافی حذف خواهد شد. به عنوان مثال اگر شرکت زامیاد رینگ و لاستیک تولید می کند، نیازی نیست بقیه شرکت ها رینگ و لاستیک را داخلی سازی کنند.

خسروی در پایان ضمن تشکر و قدردانی از وزارت صمت بیان کرد: وزارت صمت بسیار پیشرو در امر تشکیل این بن سازه عمل کرد و همدلی بین خودروسازان به وجود آورد تا قیمت تمام شده خودروها به حداقل برسد و حاشیه سود خودروساز تحت تاثیر قرار نگیرد و از همه مهم تر گامی درجهت داخلی سازی صنعت خودرو برداشته شود و رشد صنعت کشور را شاهد باشیم.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

برچسب‌ها شرکت زامیاد رپرتاژ آگهی صمت صنعت خودروسازی زاگرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت زامیاد رپرتاژ آگهی صمت شرکت زامیاد رپرتاژ آگهی صمت صنعت خودروسازی زاگرس قیمت تمام شده شرکت زامیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه

تین نیوز

ساخت دو کارخانه مشترک میان آلستوم فرانسه و راه آهن مصر در شهر اسکندریه

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، وزیر حمل و نقل مصر از امضای تفاهمنامه مشترک با وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه برای راه اندازی نخستین کارخانه تولید ناوگان ریلی فرانسوی در مصر خبر داد.

به نوشته ریل ژورنال، کامل الوزیر اعلام کرد که بر اساس مصوبه دولت مثر، قرار است از ظرفیت های شرکت آلستوم فرانسه برای ساخت و راه اندازی دو واحد کارخانه تولید ناوگان ریلی در شهر اسکندریه استفاده شود که بیش از ۱۲۰۰ شغل در این مسیر ایجاد خواهد شد.

به گفته کامل الوزیر، نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم به تولید ناوگان ریلی مورد استفاده در خطوط مترو، مونوریل، LRV و قطعات یدکی آنها خواهد پرداخت. کارخانه دوم نیز قرhv است بر تولید تجهیزات قطارهای برقی، سیتسم های علائم و ارتباطات و کابل و پنل های مورد استفاده از تجهیزات الکتریکی قطارهای آلستوم بپردازد.

 کامل الوزیر در جریان سفر خود به فرانسه، قرارداد ساخت خط ۶ مترو قاهره را با آلستوم به امضا رسانده است. همچنین قرار است دستکم، ۲۵ درصد از بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری مورد نیاز ساخت خط ۶ مترو قاهره از سوی دولت فرانسه تامین شود. آلستوم در ادامه همکاری خود با راه آهن و وزارت حمل و نقل مصر، قرار است در توسعه خطوط ۱ و ۳ مترو قاهره نیز مشارکت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد